dissabte, 19 d’octubre del 2013

El nou dispositiu sense cables

Avui m'agradaria parlar sobre un dispositiu que coneixem des de fa molt de temps, però que és una revolució: els llibres. Actualment amb tants aparells electrònics ''hem deixat de costat'' una cosa tan simple com un recull de pàgines que des de ben petits ens van fer viure moltes aventures i que gràcies als nostres pares que ens llegien un conte abans d'anar a dormir podíem tenir uns bons somnis.
Ara tot això de llegir un conte per la nit i veure als nens com llegeixen al tren o a l'escola amb llibres de paper ja no es veu gaire. Actualment veus a molta gent amb els e-books, les tablets, els ipads, els portàtils, els mòbils... però a pocs veiem amb llibres. Jo encara que sóc jove i estic immersa en el món de la tecnologia segueixo llegint amb llibres de paper, perquè m'agrada més; no és el mateix llegir a una pantalla que a un paper. 
Un llibre és una eina tan senzilla d'utilitzar... no necessites carregar-lo, no té cables, pots doblegar les pàgines, pots escriure a les pàgines del llibre, pots ensumar les pàgines quan te'l compres nou, etc. És molt útil, fàcil i pràctic d'utilitzar i a demés si no el vols comprar només has d'anar a les biblioteques més properes de casa teva i agafar-lo prestat.
Espero que encara que hi hagi molts avanços tecnològics no treguin l'increïble món dels llibres ja que, és una aventura endinsar-te a dins sense necessitat de tenir una pantalla davant.
Aquí us deixo el vídeo que explica molt bé què és un llibre i amb quina facilitat es pot utilitzar. Espero que us agradi.




Aquí us deixo un altre vídeo sobre la meravella de llegir...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada